Selecteer een pagina

Partners

Word jij partner van Project MS?

Werk met ons samen

Project MS gaat een onvergetelijk avontuur worden, dat staat vast. Een jaar lang onderweg op de fiets gaat fysiek en mentaal heel zwaar worden maar met de juiste spullen en genoeg support vanuit het thuisfront kunnen wij deze droom waarmaken en tegelijkertijd heel veel aandacht genereren en geld ophalen voor het Nationaal MS fonds. Naast financiële middelen hebben we ook veel uitrusting nodig. Help jij ons mee kaap de goede hoop te bereiken?

Breng je product onder de aandacht

Wil je graag een merk of product onder de aandacht brengen en tegelijkertijd bijdragen aan een goed doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hiervoor kunnen we onze social media kanalen / website inzetten en creatieve sponsored stories plaatsen. Ook kunnen we via logo uitingen op producten als onze fietskleding of via een productreview jouw merk onder de aandacht brengen zodat de doelen van jouw organisatie worden behaald. Liever een workshop of motivational speaker voor je organisatie? Wij staan open voor ideeën en denken graag met je mee over hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact met ons opnemen via stijnnooteboom@gmail.com

Steun ons met producten

Wil je graag een barter deal met ons sluiten ook dat kan! Onderstaand een kort overzicht van producten die wij nodig denken te helpen bij ons avontuur

  • Fietskleding
  • Fietsuitrusting
  • Overnachtingen
  • Mediapartners
  • Sportvoeding/ sportdranken
  • Kampeerspullen

Steek je ons een hart onder de riem?

Om dit avontuur waar te maken zullen wij onze baan (tijdelijk) op moeten zeggen. Bovendien brengt een jaar lang de wereld over fietsen de nodige kosten met zich mee, denk aan eten en drinken, overnachtingen maar ook de heen en terugreis. Ook vaste lasten zoals een zorgverzekering moeten we uiteraard nog wel blijven betalen. Dit avontuur financieren we van ons spaargeld maar helaas is dit voor ons niet oneindig. Vind je stiekem best stoer wat we doen en wil je ons verwennen met bijvoorbeeld een fijn bed als overnachting, een leuke activiteit, of een keertje lekker uit eten? We zouden dat stiekem best lief vinden 😉! Laat ons weten waar je ons mee wil verblijden.

Steun het Nationaal MS Fonds

Uiteraard is het aller belangrijkste dat we geld inzamelen voor en aandacht geven aan de behandeling van multiple sclerose. Wij hebben voor ons zelf als doel gesteld €20.000 op te halen voor onderzoek naar deze nog zo onbekende ziekte. Helaas weten we zelf ook welke impact een familielid met MS kan hebben. Onze droom is iedereen die te lijden krijgt onder deze ziekte de kans te geven op een goede toekomst. Daarom gaan wij dit avontuur aan. Steun ons in deze missie!